Renovation of a house in Bnei Atarot, Israel.

The house had a beautiful garden that was missed out because the windows were too small and with the existing low ceiling, the home felt a bit gloomy. We opened up the windows and took apart the dropped ceilings to make a much better atmosphere in the house.

Wire mesh handrails and a metal bookcase reshape the wooden staircase.

 .שיפוץ כללי של בית במושב בני עטרות

הבית מוקף בחצר מקסימה שלא זכתה לכבוד המתאים לה . מכיוון שהחלונות היו מאד קטנים והבית היה קודר, פתחנו חלונות וביטלנו הנמכות כדי לשנות את האוירה בבית.

גרם המדרגות שודרג עם מעקה מרשת ברזל וספריה חוצצת בינו לבין פינת האוכל. עיצוב הבית משלב ברזל שחור עם עץ רך וצבעניות כדי לקבל אלגנטיות עם חום.
 

Before/during renovation - לפני/במהלך השיפוץ
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/5